Jelena Đurović: Moj brat i njegove kolege nemaju nikakve veza sa lokalom "Čokolada"

Đurović je saopštila da je osnivač i izvršni direktor preduzeća SORS PG, pod čijim okriljem posluje noćni klub "Čokolada" i da je suvlasnik te firme njihova majka Nataša Đurović
441 pregleda 8 komentar(a)
Čokolada, eksplozija, Foto: Savo Prelević
Čokolada, eksplozija, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 27.02.2018. 18:35h

Jelena Đurović, sestra šefa crnogorskog Interpola Dejana Đurovića, tvrdi da njen brat i njegove kolege Dejan Boljević i Darko Radusinović nemaju nikakve veze sa lokalom "Čokolada".

Eksplozivna naprava aktivirana je jutros oko četiri sati ispred lokala "Čokolada" u Ulici Stanka Dragojevića u Podgorici.

Đurović je saopštila da je osnivač i izvršni direktor preduzeća SORS PG, pod čijim okriljem posluje noćni klub "Čokolada" i da je suvlasnik te firme njihova majka Nataša Đurović.

Objasnila je da je njena majka već 50 godina vlasnik kuće u kojoj je lokal, i da je tu nekretninu naslijedila od svojih roditelja.

"Jedina veza moga brata sa "Čokoladom" je činjenica da je Dejan Đurović - načelnik NCB Interpol, moj brat i da je sin Nataše Đurović, suvlasnika pravnog lica i kuće u Stanka Dragojevića broj 8. Nikakve druge veze sa ugostiteljskim objektom "Čokolada" moj brat, niti njegove kolege Dejan Boljević i Darko Radusinović nemaju, niti su imali", napisala je Đurović.

Bonus video: