Policija: Maloljetnik počinio tešku krađu 2015. u Baru, krivična prijava se ne može podnijeti

"Iz vozila, na kojem je podesnim sredstvom polomljeno vozačevo staklo i dva stakla, ukraden je CD plejer koji je nakon toga odbačen i pronađen", kaže se u saopštenju
67 pregleda 1 komentar(a)
Bar policija, Foto: Arhiva "Vijesti"
Bar policija, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 26.02.2018. 17:06h

Službenici policije rasvijetlili su tešku krađu počinjenu na štetu novinarke A.Lj u junu 2015. godine, saopšteno je iz Uprave policije.

Navodi se da je tada nepoznata osoba 12. juna 2015. godine u Baru, obila vozilo „Peugeot 205“, u vlasništvu A.Lj, a na kojem je bila istaknuta aplikacija jednog medija.

"Iz vozila, na kojem je podesnim sredstvom polomljeno vozačevo staklo i dva stakla, ukraden je CD plejer koji je nakon toga odbačen i pronađen", kaže se u saopštenju.

Dodaje se da je iščupan dio instrument table i iz vozila su ukradeni kablovi za paljenje vozila.

Na licu mjesta je izvršen uviđaj tokom kojeg su izuzeti tragovi i predmeti koji su potom upućeni u Forenzički centar radi vještačenja.

"Sveukupne policijske aktivnosti, zajedno sa vještačenjima, dovele su do identifikovanja maloljetnog B.S, koji je, kako se navodi, u vrijeme izvršenja krivičnog djela imao 13 godina, a koji je rođen u Republici Srbiji sa privremenim boravkom u Baru", saopšteno je iz policije.

O identifikovanju B.S. je obaviješten nadležni tužilac, a o rasvjetljavanju krivičnog djela oštećena A.Lj.

Protiv B.S., kako je saopšteno,, ne može biti podnijeta krivična prijava zbog uzrasta ispod 14 godina u vrijeme izvršenja krivičnog djela.

Bonus video: