Uhapšen osumnjičeni za dvije teške krađe u Podgorici

D.K. (33) se sumnjiči za krađe na štetu A.B. i firme "Sotto La Collina"
189 pregleda 1 komentar(a)
lopov, pljačka, Foto: Shutterstock.com
lopov, pljačka, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 26.02.2018. 13:37h

Policija je uhapsila D.K. (33) iz Podgorice zbog sumnje da je počinio djela teška krađa na štetu A.B. i firme „Sotto La Collina“.

"D.K. je, kako se sumnja, u toku noći 14/15.11.2017.godine, počinio krivično djelo teška krađa na štetu A.B, na način što je došao do porodične kuće koja se nalazi u naselju Vrela Ribnička, kada je upotrebom podesnog sredstva i fizičke snage provalio u unutrašnjost kuće i izvršio premetačinu. D.K. je, sumnja se, tom prilikom otuđio tri LCD televizor, konzolu za igrice "Sony Play Station", kućni bioskop marke "Pioneer", zlatni nakit, pet mobilnih telefona, dva digitalna fotoaparata, tri tablet uređaja, dva lap – topa i šest komada posuđa. Krivično djelo teška krađa na štetu firme "Sotto La Collina" u ulici Vlada Ćetkovića, D.K. je, kako se sumnja, počinio u toku noći 29/30.12.2017. godine, na način što je došao do poslovnog prostora i upotrebom podesnog sredstva provalio u unutrašnjost poslovnog prostora. On je tom prilikom, sumnja se, otuđio metalni dio kase u kojem se nalazio novac u iznosu od 100 eura i nekoliko sijalica iz izložbenog prostora", saopšteno je iz Uprave policije.

O događaju je obaviješten državni tužilacu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se D.K. liši slobode i da mu se privede uz posebni izvještaj zbog osnovane sumnje da je počinio ova krivična djela.

Bonus video: