Wako grand prix BiH 2018: Jedno zlato i četiri srebra za KBK "081 Podgorica"

Poseban nastup je imao sjajni Balša Martinović koji je odradio četiri meča. Nakon tri pobjede, zaustavljen je u finalu, pa je tako osvojio srebro u konkurenciji kadeta do 57kg u Kick light disciplini. U istoj kategoriji Vuk Furtula je zaustavljen u četvrtfinalu
125 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 25.02.2018. 18:24h

Na WAKO Grand Prix-u, koji je organizovan u BiH, pripadnici KBK "081 Podgorica" imali su zapažane rezultate. Vitrina kluba bogatija je za jedno zlato i četiri srebra.

Nemanja Čađenović je dobio dva meča, oba prekidom u drugoj rundi i okitio se zlatom u kategoriji juniora do 63,5 kg u low kick disciplini.

Poseban nastup je imao sjajni Balša Martinović koji je odradio četiri meča. Nakon tri pobjede, zaustavljen je u finalu, pa je tako osvojio srebro u konkurenciji kadeta do 57kg u Kick light disciplini. U istoj kategoriji Vuk Furtula je zaustavljen u četvrtfinalu.

Filip Sekulović je u kategoriji do 86kg izgubio od juniorskog prvaka Evrope. Sekulović je odradio dobar, tvrd meč, ali na kraju je morao da se zadovolji srebrnom medaljom.

Stefan Vulević je odradio svoj prvi takmičarski meč protiv mnogo iskusnijeg reprezentativca BiH Nikole Drobnjaka u seniorskoj konkurenciji do 86 kg.

Stefan Pavlović je u finalu takođe zaustavljen. Pavlović je srebro osvojio na poene.

"Hvala organizatoru na gostoprimstvu i čestitke ostalim klubovima iz Crne Gore koji su takođe bili sjajni. Žao mi je što ne postoje TV prenosi ovakvih turnira inače sam siguran da bi Crna Gora bila ponosna na momke koje predstavljaju svoje klubove i gradove, a svi zajedno našu Crnu Goru!", kazao je trener KBK "081*, Andrej Đeljošević.

On je istakao da je finansije za ovo takmičnje obezbijedilo Ministarstvo sporta putem konkursa za sufinansiranje sportskih subjekata.

Iduća destinacija za "081" je Balkansku kup u Tešnju, 24. marta.

Galerija

Bonus video: