Majki neko mora da kupi pipune osmog marta

Iz DF-a je ranije rečeno da razmatraju predlog da se sa građanima utvrde ispred Skupštine
451 pregleda 64 komentar(a)
Milan Knežević, Foto: Savo Prelević
Milan Knežević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 24.02.2018. 07:19h

Osuđeni lider Demokratskog fronta Milan Knežević kazao je da ne može poći 5. marta u zatvor, jer mora majki da kupi poklon za Dan žena.

Nakon što mu je juče u Osnovnom sudu uručen poziv da se 5. marta javi na izdržavanje četvoromjesečne zatvorske kazne, taj političar rekao je da se prvo mora konsultovati sa majkom, a potom sa Predsjedništvom Fronta.

“Nakon sto sam majku upoznao s činjenicom da mi je za 5. mart određeno izdržavanje kazne, njena reakcija je bila mnogo žustrija nego kad je prošle nedjelje od šarplaninaca spasila poštara koji je donio poziv. 'Ovo si namjerno tražio 5. mart, kako bi izbjegao da mi 8. marta, za Dan žena kupiš blender, servis za ručavanje za 12 osoba, zavjesu za dnevni boravak i gajbu pipuna iz uvoza. Džaba su ti svi pozivi, u Spuž nećeš ići dok mi ovo ne kupiš, a ako se (Milivoju) Katniću i (Suzani) Mugoši žuri da te pošalju tamo, neka mi oni sve ovo donesu, i opet ti ne dam da ideš u Spuž. A ako je Spužu toliko stalo do tebe, vazda mogu da dođu u goste' - kategorična je bila moja majka”, kazao je Knežević.

Prema saznanjima “Vijesti” iz Demokratskog fronta, Predsjedništvo tog političkog saveza za danas je zakazalo sjednicu na kojoj će dogovoriti dalju strategiju.

Iz DF-a je ranije rečeno da razmatraju predlog da se sa građanima utvrde ispred Skupštine.

Knežević je ranije najavio da neće dobrovoljno otići na izdržavanje zatvorske kazne, na koju je osuđen jer je 17. oktobra 2015. fizički nasrnuo na policajca Miljana Markovića ispred Skupštine.

Bonus video: