SNOVI, KUĆA, DOM NEDJELJOM OD 12:40H

Koji namještaj odabrati za skučeni stambeni prostor

Pogledajte i priču o sicilijanskom mjestu u kom je moguće kupiti kuću za samo jedan euro
11 pregleda 1 komentar(a)
SNOVI, KUĆA, DOM, Foto: TV Vijesti
SNOVI, KUĆA, DOM, Foto: TV Vijesti
05.04.2019. 00:00h

U novoj epizodi emisije SNOVI, KUĆA, DOM poslušajte savjete arhitektice Tamare kako upotrijebiti moderni namještaj za stilsko uređenje kupatila. Saznajte koja biljka je lijepa i u ledom i snijegom okovanoj bašti.

Svako od nas ima ogrebotine na drvenom namještaju. Kako da ih sakrijete, pogledajte u novoj epizodi Tv magazine. Vidjećete i kako izgleda unutrašnjost jedne tradicionalno izgrađene, a moderno uređene kuće na sprat.

Predlažemo i kako da osmislite multifunkcionalni namještaj za vaš skučeni stambeni prostor. Saznajte i koja su to kreativna rješenja dekoratera rasvjete u duhu starine, a koja možete primijeniti pri uređenju modernih enterijera.

U ovoj epizodi donosimo i stručno objašnjenje kako napraviti prodore u krovnoj ravni, a da ne ugrozimo vodonepropusnost samog krova. Za ljubitelje arhitekture smo pripremili i priču o jednom sicilijanskom mjestu u kom je moguće kupiti kuću za svega jedan euro.

Ako sanjate i planirate kuću i želite da od nje napravite savršen dom, gledajte tv magazin “SNOVI, KUĆA, DOM” na TV VIJESTI premijerno nedjeljom u 12:40h. Repriza je subotom u 9:50h.