Policija tvrdi da zna ko su policajci koji su pretukli trojicu momaka u centru Podgorice

"Policajci će u ovom predmetu maksimalno sarađivati sa nadležnim tužilaštvom i postupati po nalozima nadležnog tužioca. Biće preduzete sve zakonom propisane mjere i radnje kako bi se ova lica adekvatno procesuirala, shodno zakonu", kazali su iz Uprave policije.
91 pregleda 14 komentar(a)
policija, Foto: Printscreen
policija, Foto: Printscreen
Ažurirano: 20.02.2018. 15:30h

Uprava policije je danas saopštila da je podgorička policija došla do identiteta službenika Interventne jedinice CB Podgorica koji su pretukli trojicu momaka u subotu uveče u centru Podgorice.

Na snimku objavljenom na sajtu IN4S vidi se kako uniformisani policajci prilaze grupi koja stoji ispred zatvorenog lokala i počinju da ih biju.

Iz Uprave policije su dodali da se snimak odnosi na prekoračenje ovlašćenja policajaca koji pripadaju Interventnoj jedinici Centra nezbjednosti Podgorica.

"Podaci o identitetu ovih policijskih službenika će biti dostavljeni nadležnim tužiocu u najkraćem roku, radi daljeg postupanja. Ministar unutrašnjih poslova i direktor Uprave policije su, kao što je saopšteno, naložili hitno preduzimanje mjera i radnji kako bi se ovaj događaj u potpunosti rasvijetlio i kako bi se adekvatno procesuirao pred nadležnim organima. Policajci će u ovom predmetu maksimalno sarađivati sa nadležnim tužilaštvom i postupati po nalozima nadležnog tužioca. Biće preduzete sve zakonom propisane mjere i radnje kako bi se ova lica adekvatno procesuirala, shodno zakonu", kazali su iz Uprave policije.

Bonus video: