La Casa de Papel

"Odjednom smo postali najgledanija serija"

Gledaoci koji vole seriju nestrpljivo su čekali novu sezonu koju je najavio trejler objavljen u martu
5875 pregleda 0 komentar(a)
La Casa De Papel, Foto: La Casa De Papel
La Casa De Papel, Foto: La Casa De Papel

Popularna španska serija koja prati grupu pljačkaša koje predvodi “Profesor" sa ambicioznim planom da steknu milijarde evra počela je sa emitovanjem četvrte sezone na Netflixu. U pitanju je neočekivano jedna od najpopularnijih serija na tom servisu poslednjih godina "La Casa De Papel".

Gledaoci koji vole seriju nestrpljivo su čekali novu sezonu koju je najavio trejler objavljen u martu. On je dao samo djelić onoga što nas očekuje u četvrtoj sezoni, a to je brza akcija i nove spletke.

“Prva sezona serije je bila uspješna, ali tokom druge sezone nam je opala gledanost gotovo za polovinu. Mi smo priču priveli kraju i oprostili se jedni od drugih. Onda, nekoliko godina kasnije, saznali smo da je Netfliks otkupio seriju, što je bila lijepa vijest, ali smo mislili da će se izgubiti u moru drugog sadržaja. Kada su glumcima na društvenim mrežama počeli naglo da skaču brojevi pratilaca, shvatili smo da se nešto dešava. Odjednom smo postali najgledanija serija na stranom jeziku. Nakon toga su nas pretprošle godine pozvali i pitali da snimamo novu sezonu”, ispričao je ranije Aleks Pinja, tvorac serije.