Budva: Uhapšena jedna osoba, pronađen heroin

"Službenici Odsjeka i CB Budva su, 19.02.2018. godine oko 19,00 časova, u mjestu Zavala radi kontrole zaustavili taksi vozilo koje se kretalo iz pravca Cetinja u pravcu Budve, u kojem su se kao putnici na zadnjem sjedištu nalazili M.B. (40) iz Budve i još jedno lice"
3 komentar(a)
lisice, hapšenje, Foto: Shutterstock
lisice, hapšenje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 20.02.2018. 12:59h

Službenici Uprave policije MUP-a u saradnji sa budvanskom policijom su juče pronašli i oduzeli oko 25 grama heroina i uhapsili jednu osobu koja je osumnjičena da je počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Službenici Odsjeka i CB Budva su, 19.02.2018. godine oko 19,00 časova, u mjestu Zavala radi kontrole zaustavili taksi vozilo koje se kretalo iz pravca Cetinja u pravcu Budve, u kojem su se kao putnici na zadnjem sjedištu nalazili M.B. (40) iz Budve i još jedno lice. Policijski službenici su izvršili pregled lica i vozila i tom prilikom kod M.B. pronašli i oduzeli pvc zamotuljak sa sadržajem praškaste materije svijetlo braon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin mase 25,5 grama." navodi se u saopštenju Uprave policije.

Navode da je o događaju obaviješten državni tužilac u Podgorici, koji je naložio da se M.B. uhapsi uz krivičnu zbog navedenog krivičnog djela.

"Pronađena opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: