Ekranizovali pjesmu "Monopol"

"Smatramo da će ova pjesma dugo biti dio našeg koncertnog repertoara", poručili su reperi
329 pregleda 0 komentar(a)
Frenkie, Kontra i Indigo, Foto: Frenkie, Kontra i Indigo
Frenkie, Kontra i Indigo, Foto: Frenkie, Kontra i Indigo

Bosansko-hercegovačka rep supergrupa koju čine Frenkie, Kontra i Indigo objavila je spot za svoj novi singl "Monopol".

„Ovo je naš četvrti spot s aktualnog albuma '20/20' i prezadovoljni smo kako izgleda. Naši burazeri Nine studio su odradili vrhunski posao i savršeno uboli atmosferu pjesme. 'Monopol' je ujedno i jedan od naših favorita s albuma i na koncertu u Sarajevu se pokazalo da je i publici draga. Smatramo da će ova pjesma dugo biti dio našeg koncertnog repertoara. Nadamo se da će se video spot svidjeti gledaocima i da će na sljedećem koncertu, kada sve ovo prođe, reakcija na 'Monopol' biti još bolja. Još jednom hvala Nine ekipi na odličnom spotu i hvala svima koji će pogledati i podržati“, saopštio je ovaj trio.

Album "20/20" Frenkie, Kontra i Indigo su objavili krajem prošle godine, a cijelo izdanje je snimljeno u Red Bull studiju u Los Anđelesu. Na njemu se nalazi 12 pjesama koje kombinuju elemente repa sa modernim zvukom produkcije i slikovito prikazuju njihove doživljaje pomenutog američkog velegrada i jedne nove kulture.

Sa pratećim spotovima ranije su objavljeni singlovi "Mosh Pit", "Naša noć" i "Koga briga". "20/20" je treće studijsko izdanje ovog trija od 2016. i albuma "Putanja" koji je snimljen u Berlinu.

Bonus video: