Novim singlom pozvao na solidarnost

Inspirisan nakon onlajn koncerta srpski muzičar je neplanirano ostao u studiju i odlučio da snimi novu pjesmu
386 pregleda 0 komentar(a)
Marko Louis, Foto: Marko Louis
Marko Louis, Foto: Marko Louis

Srpski pjevač Marko Louis objavio je danas, kako kaže neplanirano, novu pjesmu "Zajedno" koja je inspirisana trenutnom situacijom u svijetu. Njegova nova numera poziva na solidarnost i pozitivne misli.

Kao i svim drugim muzičarima u regionu i širom svijeta, tako su i Marku otkazani svi koncerti, pa su se mnogi preselili na Internet i držali onlajn koncert. Tako je i Marko 26. marta održao koncert iz svog studija koji je uživo išao na njegovom Instagram profilu i YouTube kanalu uz veoma dobre reakcije.

"Odlučio sam da održim onlajn koncert na dan kad je trebalo da se održi moj koncert u Beogradu. Komentari i reakcija ljudi koji su prisustvovali lajvu su bili sjajni i zajedno smo se odlično proveli. Ako već nismo mogli da budemo svi zajedno u Kombank dvorani, bar smo bili umreženi preko Interneta", poručio je muzičar.

On je dodao da je poslije pomenutog koncerta ostao sam u studiju i riješio da snimi novu pjesmu.

"Trenutna situacija me je inspirisala da napravim pjesmu koja bi bar na neki način pomogla svima nama da izvučemo ono najbolje iz trenutnog stanja. Sve je nastalo neplanirano. Bio sam veoma inspirisan i završio sam je isto veče. Tekst je napisala moja drugarica Maja Radivojević, koja je kreirala i video", kazao je Marko.

Srpski muzičar je istakao da poslije veoma pozitivnih reakcija na njegov duet sa Lenom Kovačević na pjesmi "Kraj", ovu novu numeru računa kao treći singl za njegov predstojeći, četvrti studijski album "Sloboda" koji planira da objavi do kraja godine.

On je publici poručio da uz osmijeh na licu bude odgovorna i ostane kod kuće.

Bonus video: