Tivat: Pronađene eksplozivne naprave za nezakonit izlov ribe

"Službenici RCGP "Jug" su, postupajući po operativinim podacima obilazili teren i u mjestu Luštica, u uvali zvanoj Mačka, primjetili Ž.B. (53) i J.B. (53), oba iz Tivta, koji su sa sobom u platnenoj vreći imali oko 15 kg ribe"
106 pregleda 4 komentar(a)
Ažurirano: 19.02.2018. 10:32h

Službenici Uprave policije MUP-a – Regionalnog centra "Jug" pronašli su i oduzeli eksplozivne naprave koje su, kako se sumnja, bile namijenjene nezakonitom izlovu ribe i 15 kilograma ribe.

Riba je pronađena kod dvije osobe dok je eksploziv pronađen u vozilu koje su koristili.

"Službenici RCGP "Jug" su, 17.02.2018.godine, oko 14 časova, postupajući po operativinim podacima obilazili teren i u mjestu Luštica. u uvali zvanoj Mačka, primjetili Ž.B. (53) i J.B. (53), oba iz Tivta, koji su sa sobom u platnenoj vreći imali oko 15 kg ribe. Daljim radom na terenu u neposrednoj blizini lica mjesta pronađen je ruksak sa dvije ekplozivne naprave (dinamit). Takođe, pregledom vozila marke "opel korsa", kotorskih registarskih oznaka, u gepeku su pronađene četiri eksplozivne naprave – dinamit. O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru, koji je naložio da se lica predaju službenicima kriminalističke policije na dalju obradu, što je i urađeno", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Eksploziv i riba su oduzeti.

Galerija

Bonus video: