Obradili Poslednju igru leptira

fFontmen Bane Lalić uz saglasnost porodice Radulović obradio je čuveni hit iz 1985, a u spotu se pojavljjuju brojne poznate ličnosti
671 pregleda 0 komentar(a)
Bane Lalić i MVP, Foto: Bane Lalić i MVP
Bane Lalić i MVP, Foto: Bane Lalić i MVP

Srpska rege/r'n'b grupa MVP obradila je pjesmu "Volim te" čuvenog ex Yu rok benda Posljednja igra leptira, koju je predvodio poznati kantautor Neša Leptir.

Poslije duže idskografske pauze MVP je prošle jeseni objavio novi album "Na slobodi", a sada je frontmen Bane Lalić uz saglasnost porodice Radulović obradio čuveni hit iz 1985. U spotu se pojavljuju brojne poznate ličnosti koje su podržale Banetovu ideju.

"Neka još jednom Balkanom prostruji dobra stara energija belog grada... Pjesma 'Volim te' podsjeća na skoro, a čini se tako davno zaboravljanu riječ i osjećajnje. Drago mi je da će baš ovap jesma ugledai svjetlost dana na Uskrs. Volite se ljudi, budite solidarni. Veliki pozdrav za sve ljude u izolaciji, kao i za sve aktivne radnik u ovim vremena uz pitanje za sve nas", poručio je Lalić, aludirajući na stihove dotične pjesme "Koliko njih bi reklo isto - volim te".

Bonus video: