O ponovnom okupljanju Pink Floyda

Voters: Nema je*ene šanse

Basista i pejvač Pink Floyda prisjetio se pokušaja uspostavljanja mira između njega, Dejvida Gilmora i Nika Mejsona, a nakon što je to propalo kaže da "nikad ne bi svoju slobodu mijenjao za te lnace"
897 pregleda 0 komentar(a)
Rodžer Voters, Foto: Rodžer Voters
Rodžer Voters, Foto: Rodžer Voters
Ažurirano: 20.04.2020. 17:02h

Pink Floyd je kao i mnogi pokrenuo akciju onlajn objavljivanja njihovih koncerata iz prošlosti, a da ćemo ih u budućnosti možda vidjeti uživo sa svim bitnim autorima na bini svaku nadu je ugasio Rodžer Voters.

Sudeći po njegovim riječima u intervjuu za magazin "Rolling Stone", basista i jedan od pjevača Pink Floyda je zauvijek zatvorio ta vrata.

On je otvoreno pričao o pukušaju uspostavljanja mira između njega, Dejvida Gilmora i Nika Mejsona.

"Napisao sam neku vrstu plana, ali ne želim da pričam o tome, uglavnom moj plan nije urodio plodom. Nije to bio ni nešto pretjerano ambiciozan plan. Bilo je nešto kao: ‘Možemo li objaviti remasterizovani vinil albuma 'Animals', a da se to ne pretvori u Treći svjetski rat? Zar to ne bi bilo lijepo?’ Dao sam im i sugestiju da o tome demokratski odlučimo. Svega nas je trojica ostalo. Ali dobio sam odgovor da to ne žele. Ko zna zašto”,otkrio je Rodžer.

Nakon navedenog sastanka on je istakao da ga apsolutno ne zanima ni pomisao na ponovono okupljanje Pink Floyda.

"Ne, to ne bi bilo lijepo. Bilo bi to je*eno grozno. Ako ste obožavatelj tog perioda Pink Floyda imali bi potpuno drugačiju tačku gledišta. Ja moram sa tim da živim. TO je mjje život. Znam da sam obilježen kao neki negativac i slično, ali mogu da se nosim as tim. Nema je*ene šanse da bih mijenjao svoju slobodu za te lance", objasnio je Voters.

Preporučujemo za Vas