Novi EP Kali Uchis

"Ne mogu još da objavim album, ali sam u svojoj sobi snimila neke demo snimke za vas", napisala je pjevačica na Instagramu
568 pregleda 0 komentar(a)
Kali Uchis, Foto: Kali Uchis
Kali Uchis, Foto: Kali Uchis

Američka r'n'b/pop kantautorka kolumbijskih korijena Kali Uchis objavila je novi EP pod nazivom "To Feel Alive".

Jedna od najzanimljivijih pjevačica koja se pojavila na pop sceni stekla je brojne poklonike svojom širokom žanrovskom paletom u pjesmama i saradnjama sa raznolikim poznatim, uglavnom fank i soul izvođačima kao što su Kaytranada, Thundercat, Little Dragon, Free Nationals. Njen debi album "Isolation" našao se na brojnim listama najboljih izdanja 2018. eminentnih muzičkih magazina.

U decembru prošle godine Kali Uchis, čiju karijeru je pogurao legendarni američki reper Snoop Dogg, objavila je singl "Solita" koji je najavio njen novi album, ali je to izdanje za sad na čekanju.

"Ne mogu još da objavim album, ali sam u svojoj sobi snimila neke demo snimke za vas", napisala je harizmatična Kali na društvenoj mreži Instagram prošle sedmice uoči izlaska EP-a "To Feel Alive" na kojem su se našle četiri numere, sa kontroverznim omotom koji je već cenzurisan na svim striming servisima.

Bonus video: