Mejnard sprema novi album sa Pusciferom

planu je bilo da se sačeka kraj globalne turneje Toola, ali budući da je to otkazano zbog pandemije koronavirua Mejnard se bacio na rad na Pusciferom
202 pregleda 0 komentar(a)
Puscifer, Foto: Puscifer
Puscifer, Foto: Puscifer

Koji god da je projekat u pitanju, unikatni američki muzički umjetnik Mejnord Džejms Kina je nezaustavljiv, inspiracije očigledno ne fali. Nakon rada u bendu A Perfect Circle i ekstremnog čekanja brojnih fanova na novi album matične mu i kutne alt-metal grupe Tool "Fear Inoculum" koji je objavljen prošle godiene, bivši marinac i strastveni vinar bacio se na rad sa još jednim svojim sastavom - Pusciferom.

Kako javljaju američki mediji, Puscifer radi na novom materijalu ,prvi put od 2015. Na društvenim mrežama ovog stastava ukratko je najavljeno da se nove pjesme mogu očekivati "uskoro", mada ranije najavljeno da neće ništa raditi 2021. U planu je bilo da se sačeka kraj globalne turneje Toola, ali budući da je to otkazano zbog pandemije koronavirua Mejnard se bacio na rad na Pusciferom, pa će fanove oduševiti ranijim izlaskom izlaskom albuma, a djelove pjesama sa njega publika je mogla da čuje na Instagram profilu grupe.

Bonus video: