Sea Star festival pomjeren za 2021.

Ulaznice kupljene za ovogodišnje izdanje važiće i naredne godine, a onima kojima novi datum ne odgovara biće vraćen novac
374 pregleda 0 komentar(a)
Sea Star festival, Foto: Sea Star festival
Sea Star festival, Foto: Sea Star festival

Sea Star festival, koji se tradicionalno održava u hrvatskom gradu Umagu i dio je Exitove porodice festivala, pomjeren je za maj naredne godine zbog globalne pandemije koronavirusa.

Tako će se festival prema najavi organizatora održati 28. i 29. maja 2021, a nastupiće svi izvođači koji su najavljeni za ovogodišnje izdanje. Osim toga, organizatori su najavili da će spisak izvođača dodatno proširiti kako bi nagradili publiku za ukazano strpljenje u ovom pandemijskom ludilu.

Sve ulaznice, smještaji i prevozi za ovogodišnje izdanje festivala važiće i za narednu godinu, a kasnije će krenuti u prodaju i novi kontigenti. Svi kupci kojima novi datum Sea Stara ne odgovara dobiće novac nazad, saopštili su organizatori.

Prethodno je najavljeno da će na festivalu nastupiti Cypress Hill, Ameli Lens, Dubioza kolektiv, Meduza, Umek, Insolate, Tijana T, Vojko V, Buč Kesidi i mnogi drugi.

Bonus video: