Braći Lambulić određeno zadržavanje, Miranovići pušteni na slobodu

Lambulići i Petar Miranović uhapšeni su juče oko 14 časova nakon što je policiji prijavljeno da su tri muškarca na Bulevaru Revolucije nasilno ugurala četvrtog u automobil
4223 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 16.02.2018. 21:04h

U Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici danas su saslušana četvorica osumnjičenih za nanošenje teških tjelesnih povreda Tuzaninu Albertu Kajošaju.

Tužiteljki Biljani Medenici policija je privela braću Vjekoslava i Jugoslava Lambulića, Petra Miranovića i njegovog oca Aleksandra.

Aleksandar i Petar Miranović pušteni su na slobodu, dok je braći Lambulić određeno zadržavanje zbog mogućeg ponavljanja krivičnog djela.

Lambulići i Petar Miranović uhapšeni su juče oko 14 časova nakon što je policiji prijavljeno da su tri muškarca na Bulevaru Revolucije nasilno ugurala četvrtog u automobil.

Aleksandar Miranović u policiji je zadržan sinoć nakon što je prethodno pozvan da da izjavu u svojstvu građanina.

Iz Uprave policije su ranije saopštili da braću Lambulić terete za nanošenje teških tjelesnih povreda i i protivpravno lišenje slobode, Petra Miranovića za nanošenje teških tjelesnih povreda, dok njegovog oca Aleksandra za protivpravno lišenje slobode.

Galerija

Bonus video: