Naši snovi mogu postati stvarnost

Poslušajte savjete naših arhitetkta i dobićete mnogo korisnih informacija. Svima nam je bitno da imamo lijep i udoban dom a u tome vam može pomoći magazin SNOVI, KUĆA, DOM
0 komentar(a)
Snovi, kuća, dom, Foto: TV Vijesti
Snovi, kuća, dom, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 18.02.2018. 09:44h

U novoj epizodi ove emisije poslušajte koje su karakteristike glinenog crijepa kao krovnog pokrivača i koji su tipovi optimalni za određeni klimat u našoj zemlji. Ako želite da svoje dvorište ukrasite bršljanom onda pogledajte kako se gaji i koja je njegova uloga.

Slomljena pločica u kuhinji ili kupatilu vise neće biti problem jer vam otkrivamo tajnu kako da je sami zamijenite. U ovoj epizodi predstavljamo vam jednu lijepo izgrađenu drvenu kuću sa okućnicom, njenu spoljašnost i unutrašnjost.

Ukoliko imate malu dnevnu sobu i trpezariju, terasu ili verandu predlažemo vam kako da odaberete namještaj za taj prostor.

Donosimo i priču o nastanku i razvoju YTONG-a koji je danas sinonim za energetski-efikasnu gradnju objekata.

Za ljubitelje arhitekture pripremili smo priču o fascinantnom arhitektonskom zdanju Tadž Mahal, jedinstvenom simbolu ljubavi i umjetnosti.

Ako sanjate i planirate kuću i želite da od nje napravite savršen dom, gledajte Tv magazin “SNOVI, KUĆA, DOM” na TV VIJESTI premijerno nedjeljom u 12:40h. Repriza je subotom u 9:50h.

Bonus video: