Žao mi je što Black Sabbath više ne svira

Legende metala održale su posljednji koncert 2017, ali po riječima gitariste izgleda da postoje šanse da se vrate na binu u budućnosti
478 pregleda 0 komentar(a)
Toni Ajomi, Foto: Toni Ajomi
Toni Ajomi, Foto: Toni Ajomi

Kultni hevi metal sastav Black Sabbath održao je posljednje koncerte u februaru 2017. i zauvijek se pozdravio sa publikom, bar kad živi nastupi u pitanju. Ili se makar mislilo tako do sada, jer je došlo do preokreta situacije ako je suditii po riječima gitariste Tonija Ajomija koji je kazao da ne bi imao ništa protiv još koncerata.

On je u intervjuu za emisiju "Trunk Nation" radio Stanice SiriusXM iskazao kajanje zbog okončanja turnejske karijere Black Sabbatha.

"Bilo je sjajno izaći i održati posljednju turneju. Iskreno, osjećao sam se pomalo loše zbog toga, jer je u suštini to bio moj izbor, jer turneje u tom intenzitetu mi nisu prijale fizički", objasnio je Ajomi.

Njemu je 2012. dijagnostifikovan limfom, ali je četiri godine kasnije gitarista objavio da je u remisiji.

"Vratiti se kući u četiri ujutro nakon koncerta - to je bio moj život kad sam imao 20. Bilo mi je baš teško i moj doktor mi je savjetovao da se malo primirim, djelovalo je to kao razumna odluka tada", dodao je slavni metalac.

"Morala bi to da bude turneja od 18 mjeseci... Ne protivim se ničemu, samo bih to uradio drugačije", zaključio je on.

Bonus video: