SKY WIKLUH U NALETU

Objavljuje pojedinačno pjesme sa novog albuma

Iz)vanredni paketić" je inspirisan soulom, bluzom i r'n'b-em, a vrijedni muzičar objavljuje nove numere svakog petka
468 pregleda 0 komentar(a)
Sky Wikluh, Foto: Sky Wikluh
Sky Wikluh, Foto: Sky Wikluh

Šira javnost upoznala ga je kao jednog od članova popularne srpske rep grupe Bad Copy, ali beogradski muzičar Sky Wikluh već godinama pokazuje da za njega nema žanrovskih granica i da je jedan od najvrijednijih na muzičkoj sceni.

Tako je sad publici ponudio novo izdanje "(Iz)vanredni paketić" inspirisan soulom, bluzom i r'n'b-em.

Nekadašnji drum'n'bass MC koji je završio muzičku školu i dvije godine Muzičke akademije, koju je zatim napustio "užasnut linjenicom da će do kraja života svirati tuđu muziku pod gomilom nametnutih pravila", Wilkluh se vremenom oslobađao imidža repera, pa je radio tekstove i muziku za druge izvođače kao što su Kristina Goceva, Ana Stanić, Moje tri, svirao je pank u grupama Mononukleozni rođaci i Kosmos Štasmos, imao rege projekat Shappa sa Kojotom (Eyesburn), pored brojnih solo rep albuma objavio rok opere "Zagađenje u Japanu" i "Viršle sa senfom", a 2017. i dva bluz albuma "Amovi" i "Sam pao, sam se ubio" pod svojim imenom Đorđe Miljenović.

Prošle godine je objavio izdanje "Pola paketića iznenađenja" na kojem je sarađivao sa raznovrsnim izvođačima, a "(Iz)vanredni paketić) je svojevrsni nastavak ovog izdanja i donosi 12 novih pjesama. Wikluh je odlučio da pjesme objavljuje pojedinačno svakog petka u 17 časova na sajtu izdavačke kuće Mascom odakle se mogu preuzeti bespatno.

Do sad je objavio osam numera zaključno sa pjesmom "Cela stvar", a za razliku od prethodnog izdanja na ovom za sada nema gostiju.

Preporučujemo za Vas