Danilovgrađanin uhapšen zbog lažne dojave, oduzeti droga i vozila zbog provjere

Za B.N. je bila raspisana nacionalna potraga zbog sumnje da je počinio krivično djelo lažno prijavljivanje
64 pregleda 1 komentar(a)
lisice, hapšenje, Foto: Shutterstock
lisice, hapšenje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 12.02.2018. 11:41h

Cetinjska policija uhapsila je Danilovgrađanina B.N. (31) za kojim je bila raspisana nacionalna potraga, pošto je osumnjičen za lažnu dojavu.

"Službenici OB Cetinje su, postupajući po planskim preventivnim aktivnostima, sa akcentom na pojačanu kontrolu bezbjednosno interesantnih lica na teritoriji Opštine Cetinje, u Bulevaru crnogorskih junaka u Cetinju pronašli i lišili slobode B.N. (31) iz Danilovgrada, za kojim je od strane OB Cetinje bila raspisana nacionalna potraga zbog sumnje da je počinio krivično djelo lažno prijavljivanje," saopštili su iz Uprave policije.

Kod Cetinjanina V.Đ. (21) pronađena je kesica marihuane u pretresu automobila u Mojkovačkoj ulici u Cetinju.

"Službenici OB Cetinje su, 10.02.2018. godine, postupajući po operativnim saznanjima, u ulici Mojkovačkoj u Cetinju izvršili pregled vozila „Yugo”, cetinjskih registarskih oznaka, u kojem su se nalazila četiri lica. Kod jednog od njih, V.Đ. (21) iz Cetinja, pronađen je pvc zamotuljak u kojem se nalazila biljna materija za koju se sumnja da je opojna droga marihuana. O događaju je upoznat državni tužilac u VDT u Podgorici koji će se izjasniti o kvalifikaciji djela," navode iz policije.

Takođe, cetinjska policija je od tri bezbjednosno interesantna lica privremeno oduzela tri vozila radi provjere, a od dvije osobe su oduzete i dvije metalne palice na izvlačenje.

"Kad je u pitanju bezbjednost saobraćaja, kontrolisana su 33 bezbjednosno interesantna lica od kojih je 11 sankcionisano zbog prekršaja iz ZOBS-a," zaključuju iz policije.