Knežević traži izuzeće Radović i da ga sasluša Katnić: Moguće da su rođaci pa da bi mu pomogla

Knežević je predložio da ga, u predmetu koji je formiran nakon što je izjavio da mu je nuđeno da plati 10.000 eura da se ukine presuda za napad na policajca, sasluša Specijani tužilac Milivoje Katnić
51 komentar(a)
Milan Knežević, Foto: Boris Pejović
Milan Knežević, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 12.02.2018. 09:55h

Milan Knežević, jedan od lidera Demokratskog fronta tražio je izuzeće Specijalne tužiteljke Stojanke Radović u predmetu koji je formiran nakon što je Knežević izjavio da mu je nuđeno da plati 10.000 eura da se ukine presuda za napad na policajca, kojom je osuđen na četiri mjeseca zatvora.

Pošto sumnja u njenu nepristrasnost i, kako je kazao, strahuje da bi ona mogla biti subjektivna u njegovu korist, Knežević je predložio da ga sasluša Specijani tužilac Milivoje Katnić.

“Zahtjev za izuzećem Stojanke Radović je tražen zbog mogućih rodbinskih odnosa sa Milanom Kneževićem. Naime, baba po majčinoj liniji Specijalnog tužioca, Zora je rođena Knežević i iz istog je sela Mojanovići kao i svjedok Milan Knežević, a po njegovim tvrdnjama mogu biti u rođačkim odnosima. Takođe, rođena tetka Milana Kneževića, Persa, je udata za brata od strica majke Specijalnog državnog tužioca. Zbog toga Knežević sumnja u nepristrasnost Stojanke Radović i strahuje da bi ona mogla biti subjektivna i to u njegovu korist. Zato je predložio da ga lično sasluša Milivoje Katnić sa kojim nije ni u kakvim rođačkim odnosima, osim što je jedna njegova bližnja rođaka iz istog sela Ćepetići kao i majka SDT-a", piše u zahtjevu Milana Kneževića.

Bonus video: