Svjedoci čuli buku u garaži i lomljenje rampe

Tokom četvorosatnog saslušanja, svjedočke iskaze dali su Vesna Šubara i njen suprug Saša
220 pregleda 2 komentar(a)
ubistvo Budva, ubistvo Đorđe Boreta, Đorđe Boreta, Foto: Vuk Lajović
ubistvo Budva, ubistvo Đorđe Boreta, Đorđe Boreta, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 07.02.2018. 07:32h

Saslušanjem svjedoka u podgoričkom Višem sudu juče je nastavljeno suđenje za ubistvo Đorđa Borete, Dragana Zečevića i ranjavanje Iva Stanišića, u Budvi 7. decembra 2016. godine.

Tokom četvorosatnog saslušanja, svjedočke iskaze dali su Vesna Šubara i njen suprug Saša.

„Ni danas mi nije jasno zašto sam ovdje, jer ja te momke ne poznajem, samo sam slučajno bila na balkonu i vidjela kada su neki momci slomili rampu. Pitala sam šta rade tu i šta lome. Jedan od njih, koji je izašao iz auta odgovorio mi je „samo ćemo je malo pomjeriti“, dok je ovaj koji je ostao u autu kazao da su zaboravili daljinski”, kazala je Vesna Šubara.

Ona se nije mogla sa sigurnošću sjetiti kada je to tačno bilo - u maju, junu ili julu 2016.godine, pa ni koje boje je bio automobil kojim su tog dana došla ta dva momka.

Svjedok Saša Šubara potvrdio je da su u garaži, koju je prema navodima tužilaštva, iznajmio jedan od optuženih Miljan Bulatović, pronađeni predmeti koji se povezuju sa zločinom.

On je bio i jedan od svjedoka tokom uviđaja spornog garažnog mjesta.

On je potvrdio da se noću čula buka iz garaže, te da je zbog toga jednog dana u ranim jutarnjim satima zaustavio momke koji su pregrađivali objekat i skrenuo im pažnju da to ne čine u neprikladno vrijeme.

Bonus video: