Cetinje: Uhapšen osumnjičeni za nasilje u porodici, kontrolisano 13 osoba

Cetinjska policija je od sugrađanina S.Č. (32) radi kontrole oduzela vozilo Toyota Land Cruiser cetinjskih registarskih tablica
51 pregleda 3 komentar(a)
lisice, hapšenje, Foto: Shutterstock
lisice, hapšenje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 06.02.2018. 14:14h

Cetinjska policija kontrolisala je trinaest bezbjednosno interesantnih lica, a Cetinjanin J.D. (63) je uhapšen nakon je za njim bila raspisana lokalna potraga, saopštili su iz Uprave policije.

Iz policije navode da je J.D. osumnjičen za nasilje u porodici.

"Službenici OB Cetinje su, postupajući po planskim preventivnim aktivnostima, sa akcentom na pojačanu kontrolu bezbjednosno interesantnih lica, na teritoriji opštine Cetinje, u gradskom području pronašli i lišili slobode J.D. (63) iz Cetinja, za kojim je bila raspisana lokalna potraga zbog sumnje da je počinio krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici," navode iz policije.

Takođe, cetinjska policija je od sugrađanina S.Č. (32) radi kontrole oduzela vozilo Toyota Land Cruiser cetinjskih registarskih tablica.

Kako dodaju iz Uprave policije, službenici OB Cetinje su u mjestu Zagrablje, na magistralnom putnom pravcu Cetinje – Budva, kontrolisali dva državljane Srbije, M.N. (57) i I.S. (37) i tom prilikom utvrdili da oni nezakonito borave na teritoriji Crne Gore.

"M.N. je izdat prekršajni nalog u iznosu od 200 eura, zbog počinjenog prekršaja iz člana 136 Zakona o strancima, dok je uz konsultacije sa službenicima Odsjeka za strance, vize i suzbijanje nezakonitih migracija, donijeto rješenje o određivanju roka za napuštanje teritorije Crne Gore. Za I.S. je, zbog počinjenog prekršaja iz člana 137 Zakona o strancima, izdat prekršajni nalog u iznosu od 60 eura," zaključuju iz policije.

Bonus video: