Cetinje: Uhapšeni osumnjičeni za nasilje u porodici

Uhapšeni F.R (33) i F.K. (27), po nalogu državnog tužioca privremeno oduzet "Audi Q7" budvanskih tablica od bezbjednosno interesantnog lica D.D. (40) iz Cetinja
102 pregleda 2 komentar(a)
lisice, hapšenje, Foto: Shutterstock
lisice, hapšenje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 05.02.2018. 14:30h

Policija je na CEtinju lišili slobode dva lica za kojima je bila raspisana potraga.

Kako je saopšteno iz Uprave policije uhapšeni su F.R. (33) zbog sumnje da je počinio krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici i F.K. (27) za kojim je od strane Osnovnog suda Cetinje bila raspisana nacionalna potraga radi izdržavnja zatvorske kazne u tajanju od 28 dana zbog istog krivičnog djela.

"Službenici OB Cetinje su, pronašli i lišili slobode bezbjednosno interesantno lice F.R. (33) iz Cetinja. On je lišen slobode i predat službenicima Centra bezbjednosti Podgorica koji su ga potraživali. Postupajući po operativnim saznanjima, a na osnovu prethodno pribavljene naredbe sudije za istragu Osnovnog suda u Cetinju, službenici OB Cetinje su izvršili pretres porodične kuće koju koristi F.R. Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli: devet komada metaka nepoznatog kalibra, 6,6 metara štapina, 19 kapisli, prigušivač "Pat Pend 7,65 mm m84", futrolu za pištolj, jedan okvir od pištolja i kesu baruta. Pronađeni i oduzeti predmeti biće upućeni u Forenzički centar na vještačenje. O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju koji će se nakon vještačenja izjasniti o kvalifikaciji djela koji se odnosi na pronađene predmete", saopšteno je iz policije.

F.K. je uhapšen u mjestu Belveder, na magistralnom putu Cetinje – Podgorica. F.K. je nakon lišenja slobode sproveden u ZIKS.

"Preduzimajući navedene aktivnosti, službenici OB Cetinje su po nalogu državnog tužioca u ODT u Cetinju privremeno oduzeli pmv marke "Audi Q7" budvanskih registarskih oznaka od bezbjednosno interesantnog lica D.D. (40) iz Cetinja", navodi se u saopštenju.

Bonus video: