Obezbjeđenje spasilo doktora-monstruma: Bijesni otac želio da uzme pravdu u svoje ruke

Preko 200 djevojaka svjedočilo je o njegovim monstruoznim postupcima, a danas je, nakon izlaganja sestara Loren i Medison Margrejvs, njihov otac pokušao da se obračuna sa Nasarom
131 pregleda 3 komentar(a)
Nasar, Foto: Reuters
Nasar, Foto: Reuters
Ažurirano: 02.02.2018. 16:28h

Suđenje doktoru-monstrumu Lariju Nasaru izaziva veliku pažnju u SAD i sportskom svijetu, jer je riječ o čovjeku koji je godinama seksualno uznemiravao članice američkog olimpijskog tima u gimnastici.

Nasar je u jednom postupku prije nekoliko dana osuđen na 175 godina zatvora, ali svi procesi protiv njega još nisu završeni, jer je broj žrtava ogroman.

Preko 200 djevojaka svjedočilo je o njegovim monstruoznim postupcima, a danas je, nakon izlaganja sestara Loren i Medison Margrejvs, njihov otac pokušao da se obračuna sa Nasarom.

On je prethodno zatražio od sutkinje Dženis Kaningem da mu dozvoli da ostane sam “na pet minuta sa ovim čudovištem”, a nakon što mu je ona odgovorila da to nije moguće, krenuo je prema Nasaru.

Brzo su reagovali pripadnici obezbijeđenja i bijesnog oca, koji je slušao potresne ispovijesti kćerki – Nasarovih žrtava, uspjeli da savladaju i obore na pod.

Među Nasarovim žrtvama su i tri slave američke gimnastučarke, osvajačice zlatnih olimpijskih medalja - Ali Rajsman, Simona Bajls i Mekajla Maroni.

Nakon kazne od 175 godina zatvora, koju je Nasar dobio nedavno, kompletno rukovodstvo Gimnastičarskog saveza SAD je podnijelo ostavke.

Bonus video: