Podgorica: Maloljetnik osumnjičen za 15 krađa

"N.P. (17) je, kako se sumnja, ukupno otuđio 14 akumulatora, 2 CD uređaja, radio aparat, rezevni točak i mušku jaknu", saopšteno je iz policije
146 pregleda 3 komentar(a)
pljačka vozila, pljačka automobila, Foto: Shutterstock.com
pljačka vozila, pljačka automobila, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 01.02.2018. 11:27h

Policija je podnijela krivičnu prijavu protiv maloljetnog N.P. (17) iz Podgorice zbog sumnje da je počinio 15 krivičnih djela teška krađa u produženom trajanju.

"Službenici CB Podgorica su, 31.01.2018. godine, podnijeli nadležnom tužiocu poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave, prethodno podnijete protiv nepoznatog počinioca, protiv N.P. (17) iz Podgorice zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio 15 krivičnih djela teška krađa u produženom trajanju na štetu više građana Podgorice. N.P. je, kako se sumnja, ova krivična djela počinio na način što je upotrebom podesnog sredstva nasilno otvarao vozila i zatim demontirao akumulatore, koje je kasnije prodavao na otpadu sekundarnih sirovina", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Dodaje se da je N.P. krivična djela, sumnja se, počinio u večernjim časovima, dok je za prevoz koristio vozilo svog druga, marke "Seat Ibica".

"N.P. je, kako se sumnja, ukupno otuđio 14 akumulatora, 2 CD uređaja, radio aparat, rezevni točak i mušku jaknu", navodi se u saopštenju.

Bonus video: