Proslavite sedmicu zaljubljenih u hotelu CentreVille

Mad about you je posebno osmišljen paket za zaljubljene
109 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 01.02.2018. 08:43h

Nakon januarskih praznika, druženja sa porodicom i prijateljima, pred nama je mjesec ljubavi. Bez obzira na to da li ste srećno zaljubljeni ili uživate u single životu, CentreVille Hotel & Experiences ima idealnu februarsku ponudu za vas.

Mad about you je posebno osmišljen paket za zaljubljene. Kreativni tim hotela CentreVille pažljivo je odabrao najfinije sastojke - noćenje za dvoje 14. februara u romantičnoj sobi, uz bocu šampanjca i čokoladne zalogaje spremljene s ljubavlju od strane glavnog hotelskog slastičara. Imaćete priliku da se opustite u Banya Wellness i SPA centru uz popust od 20% na sve tretmane i usluge, a jednak popust dočekaće vas u The Living Room-u.

Ponuda takođe podrazumijeva beplatan bežični internet; kafu, čaj i vodu u sobi; kao i besplatan parking. Cijena ove ponude iznosi od 40 eura po osobi, a moguće je rezervisati od 9. do 20. februara.

Gala večera za zaljubljene zakazana je 14. februara u The Dining Room-u na prvom spratu hotela. Izvršni šef kuhinje Stefan Đukanović najavljuje zavodljivi meni od tri slijeda, uz koji dobijate i bocu ekskluzivnog crvenog ili bijelog italijanskog vina. Romantičnoj atmosferi doprinjeće Jovana Ćupić koja će uz klavirsku pratnju izvoditi savremene hitove. Cijena večere po paru iznosiće 49 eura.

Ukoliko, ipak, na Dan zaljubljenih (ne) volite isto kao i svakog drugog dana, naša preporuka je da ga dočekate na Anti Valentine’s žurci 13. februara u The Living Room-u. U posebno dekorisanom ambijentu muziku će birati DJ Boro, u pratnji saksofoniste Stefana Pavićevića.

Više informacija o ovim ponudama pročitajte na facebook stranicama CentreVille Hotel & Experiences i The Living Room lounge & dining, ili pozovite +382 20 684 000.

(PROMO)

Galerija