Popovićima mjesec dana zadržavanja u pritvoru zbog napada na komunalnog policajca

Dobrović je lakše povrijeđen prilikom pokušaja da od uličnog prodavca cigareta oduzme duvanske proizvode ispred TC "Gintaš"
4 komentar(a)
Gintaš, komunalna policija, Foto: Boris Pejović
Gintaš, komunalna policija, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 30.01.2018. 13:41h

Sudija za istragu Osnovnog suda u Podgorici prihvatio je predlog državnog tužioca i odredio pritvor u trajanju od jednog mjeseca za Popović Nemanju, Popović Gjorgija i Popović Luba zbog sumnje da su napali komunalnog policajca Mladena Dobrovića.

Dobrović je lakše povrijeđen prilikom pokušaja da od uličnog prodavca cigareta oduzme duvanske proizvode ispred TC "Gintaš".

"Povodom događaja od 27.01.2018. godine,kada su u tržnom centru “Gintaš” od strane više lica napadnuti službenici Komunalne policije Glavnog grada Podgorica, koji su vršili službenu radnju sprječavanja vanpijačne i nedozvoljene prodaje robe bez akcizne markice, po nalogu dežurnog tužioca lišena su slobode tri lica (P.N., P.G. i P.L.), zbog izvršenja krivičnog djela-napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti", navodi se u saopštenju Osnovnog suda.

Nakon saslušanja, tužilac je donio rješenja o zadržavanju i stavio sudu predlog da se protiv osumnjičenih odredi pritvor.

Bonus video: