Racije u podgoričkim kafićima: Nađeni pištolj, municija, kokain i heroin

Kako su kazali iz policije, u noći između petka i subote, odnosno subote i nedjelje, izvršena je racija u ugostiteljskim objektima: „Grinič“, „Ona, a ne neka druga“, „Cepelin“, „Buda Bar“, „Podgorička kafana“ i „Konoba Kokoti“
126 pregleda 6 komentar(a)
kokain, Foto: Shutterstock
kokain, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 29.01.2018. 15:35h

U racijama podgoričke policije i Posebne jedinice policije tokom vikenda u podgoričkim kafićima pronađeni su pištolj, municija, kokain i heroin, saopštili su iz Uprave policije.

Kako su kazali iz policije, u noći između petka i subote, odnosno subote i nedjelje, izvršena je racija u ugostiteljskim objektima: „Grinič“, „Ona, a ne neka druga“, „Cepelin“, „Buda Bar“, „Podgorička kafana“ i „Konoba Kokoti“.

Prilikom racije u lokalu „Ona, a ne neka druga“ pronađena je jakna u kojoj se nalazio pištolj „Češka zbrojevka“ kalibra 7,65 mm, za koju je D.D. (35) izjavio da je njegova.

Takođe, u istom lokalu je pronađena odbačena kesica sa heroinom, kao i novčanica u kojoj se nalazio kokain.

Kako navode iz Uprave policije, u raciji u "Konobi Kokoti" i pretresu u osoba i prostorija pronađena je kesica sa kokainom, kao i municija kalibra 7,9 milimetara.

O događajima je obaviješten nadležni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici.

"Preduzimaju se dalje mjere i radnje u cilju utvrđivanja porijekla i vlasništva pronađenog oružja. Oružje je upućeno u Forenzički centra radi vještačenja, nakon čega će se nadležni tužilac izjasniti o kvalifikaciji djela," zaključuju iz Uprave policije.

Bonus video: