Podgorica: Maloljetnici osumnjičeni za krađu, dvojica krivično neodgovorni jer imaju ispod 14 godina

Protiv I.I. je podnijeta kriviča prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio ovo krivično djelo, dok su M.M. i F.C. krivično neodgovorni zbog uzrasta ispod 14 godina
67 pregleda 0 komentar(a)
maloljetnička delikvenicja, Foto: Shutterstock
maloljetnička delikvenicja, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 29.01.2018. 14:13h

Policija je rasvjetlila pljačku u kozmetičkom salonu "Bombbashell" i tom prilikom je podnijela krivičnu prijavu protiv maloljetnog I.I. (14) iz Podgorice.

Naime, I.I. je osumnjičen da je sa još dva moljetnika M.M. (13) i F.C. (12) 24. januara oko 13 časova, u kozmetičkom salonu iskoristio odsustvo B.Š. koja se u tom trenutku nalazila u drugoj prosoriji i iz torbe ukrali novčanik u kojem se nalazilo 700 eura, lična dokumenta, bankovna kartica i druge lične stvari.

"Preduzimajući operativne mjere i radnje policijski službenici su za kratko vrijeme identifikovali počinioce krivičnog djela krađa. Protiv I.I. je podnijeta kriviča prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio ovo krivično djelo, dok su M.M. i F.C. krivično neodgovorni zbog uzrasta ispod 14 godina, te su spisi predmeta koji se odnose na njih dostavljeni tužiocu u formi obavještenja", saopšteno je iz Uprave policije.

Bonus video: