Unutar zidina Velveta ništa neće biti isto

Dok su jedni ispunili svoj san, drugi su upali u ljubavnu mrežu komplikacija, skrivanja, ljubomore, nada i obećanja..
268 pregleda 0 komentar(a)
serija Velvet, Foto: Internet
serija Velvet, Foto: Internet
Ažurirano: 01.02.2018. 11:22h

Prva sezona Velveta je završena. Kristina je ostvarila svoj najveći san, udala se za Alberta. Ali život unutar zidina Velveta se nastavlja. Da kraj nečeg tužnog može da donese nesto lijepo dokaz je i Ana, djevojka koja mora zaboraviti Alberta jer ga je na kraju izgubila. Ipak, nove ljubavi su na pomolu. U drugoj sezoni koja počinje danas, Aninu pažnju zaokupiće harizmatični Karlos, plavooki pilot koji će činiti sve da je osvoji, a ona neće ostati ravnodušna na ukazanu pažnju.

Albert i Kristina se vraćaju sa medenog mjeseca. On u želji da nastavi poslovanje koje je u ime Otegovih preuzeo Kristinin brat, i ona, s nadom da je u drugom stanju. Međutim, situacija se u carstvu mode mijenja i Velvet se nalazi u teškoj finansijskoj situaciji.

Ipak, Karlos ima jedan predlog, da Velvet počne da pravi uniforme za jednu aviokompaniju. Svjestan da nema mnogo izbora, Albert nevoljno pristaje a glavni dizajner je Ana. Zahvaljujući poslu njih dvoje zajedno odlaze za Ameriku i stare emocije, koje nikad nijesu bile ni potpuno ugašene, se opet rasplamsavaju. Za to vrijeme u radionici se rješavaju mnoge ljubavne priče, zapleti, nadanja i obećanja..

Šta će nam donijeti nova sezova Velveta, pogledajte u novim nastavcima koji slijede na TV Vijesti, radnim danima od 16:50.

Bonus video: