Knežević poručio Đukanoviću i Markoviću: Nećete me ućutkati i disciplinovati

"Nekako bih se osjećao dostojanstvenije, da imam porive poput Petra Ivanovića, da udarim autom djevojčicu, kako bi sudija Goran Ćuković nju proglasio krivom, jer je bila toliko bezobrazna da naleti na ministrovo auto i od siline naleta ga ugasi i samoparkira"
54 pregleda 24 komentar(a)
Milan Knežević, Foto: Boris Pejović
Milan Knežević, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 26.01.2018. 20:57h

Poslanik i jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević saopštio je danas da odluka Višeg suda, kojom je pravosnažno osuđen na četiri mjeseca zatvora zbog pružanja pasivnog otpora policajcu koji je učestvovao u protivzakonitom razbijanju mirnih demonstracija Demokratskog fronta, "predstavlja kulminaciju kriminalno koruptivnog djelovanja Višeg suda koji je postao obična agentura Mila Đukanovića i Duška Markovića".

Viši sud u Podgorici preinačio je danas presudu poslaniku Kneževiću, i umjesto na sedam mjeseci zatvora zbog napada na službeno lice, dosudilo mu tri mjeseca manje.

Knežević je dodao da poručuje Đukanoviću i Markoviću, ako misle, da ga neće ućutkati i disciplinovati "tom i presudom u državnom udaru".

"Imajući u vidu odluku sudije Raca Ivanovića kojom sam osuđen na četiri mjeseca zatvora, ostaje mi da žalim, što bar nisam poput Radosava Lješkovića učestvovao u masakriranju Mija Martinovića, ili da sam bar poput (Damir) Beharovića otišao u Siriju da odsječem koju glavu nevjernika...da kao velepoštovana funkcionerka DPS-a Ema Đuhić švercujem koakin za ličnu upotrebu. Nekako bih se osjećao dostojanstvenije, da imam porive poput Petra Ivanovića, da udarim autom djevojčicu, kako bi sudija Goran Ćuković nju proglasio krivom, jer je bila toliko bezobrazna da naleti na ministrovo auto i od siline naleta ga ugasi i samoparkira", rekao je Knežević.

Knežević je pred Osnovnim sudom 18. oktobra prošle godine osuđen na sedam mjeseci zatvora jer je 17. oktobra 2015. fizički nasrnuo na policajca Miljana Markovića ispred Skupštine.

Bonus video: