U Podgorici održano prvo međunarodno takmičenje u urbanoj gimnastici

Prije takmičarskog dijela programa učesnici su imali priliku da vide petominutnu tačku nekadašnje šampionke Sovjetskog saveza u ritmičkoj gimnastici, Ukrajinke Olene Leonidovne
319 pregleda 0 komentar(a)
PG sport takmičenje u urbanoj gimnastici, Foto: Privatna arhiva
PG sport takmičenje u urbanoj gimnastici, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 23.01.2018. 18:25h

Proteklog vikenda je u rekreativnom centru "PG sport" u streljačkom centru Ljubović u Podgorici održano prvo međunarodno takmičenje u urbanoj gimnastici.

Takmičenje je bilo međunarodnog karaktera, a učestvovali su takmičari u dvije kategorije - do 18 godina i stariji od 18 godina.

U kategoriji do 18 godina pobijedio je Matija Gašić iz "Pg sporta", drugo mjesto je pripalo Krstu Premoviću iz gimnastik kluba "Nikšić", dok je treći bio član "BSLV" iz Pljevalja Aras Atanacković.

Kada je u pitanju takmičenje za sportiste godišta 18+, najbolji je bio Dejan Ramizi iz novosadske ekipe "Barstrong", drugi je završio Bojan Popović iz "PG sporta", a treći takođe član podgoričkog tima Goran Tomanović.

"Veoma smo zadovoljni kako organizacijom, tako i nivoom ozbiljnosti i kondicionom zrelošću takmičara. Dobili smo i pohvale sa svih strana, a ovom prilikom želim da najavim da ćemo u narednih pola godine organizovati još jedno međunarodno takmičenje koje će okupiti mnogo takmičara sa prostora bivše Jugoslavije, možda i šire", rekao je profesor fizičke kulture i jedan od organizatora Živko Radosavović i dodao:

"Posebnu zahvalnost dugujem svim prijateljima koji su na razne načine pomogli da takmičenje bude organizovano na visokom nivou i da se svi učesnici osjećaju veoma prijatno u prostorijama našeg centra", naglasio je Radosavović.

Prije takmičarskog dijela programa učesnici su imali priliku da vide petominutnu tačku nekadašnje šampionke Sovjetskog saveza u ritmičkoj gimnastici, Ukrajinke Olene Leonidovne.

Bonus video: