Uhapšen Podgoričanin: Maskiran krao novac, prijetio pištoljem i nožem?

Tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici je naložio da se V.R. uhapsi i privede uz poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete po nepoznatom počiniocu
50 pregleda 2 komentar(a)
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 23.01.2018. 12:22h

Podgorička policija uhapsila je sugrađanina V.R. (36) zbog sumnje da je dva puta opljačkao kladionicu "Bookmakers", kao i apoteke "Medeon farm 1" i "Julia pharm", saopšteno je iz Uprave policije.

Kako navode iz policije, V.R. se sumnjiči da je 22. novembra prošle godine, u večernjim satima, maskiran radnici kladionice u Maslinama prijetio nožem i tom prilikom uzeo 400 eura, nakon čega je pobjegao.

Krađu je, sumnjaju iz policije, ponovio 6. decembra protekle godine, kada je u istoj kladionici u Skopskoj ulici ponovo prijeteći nožem ukrao 270 eura.

Kasnije tog mjeseca, 26. decembra, V.R. je, kako sumnjaju iz policije, zaposlenoj u apoteci „Medeon farm 1“ u ulici Zetskih Odreda u Maslinama maskiran prijetio pištoljem i tom prilikom ukrao 400 eura.

Isto je, kako se sumnja, ponovio u apoteci "Julia pharm" u Maslinama 12. januara ove godine, i tom prilikom ukrao 835 eura.

Tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici je naložio da se V.R. uhapsi i privede uz poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete po nepoznatom počiniocu zbog sumnje da je počinio četiri krivična djela razbojništvo.

Bonus video: