VIDEO Policijska akcija "Barba": 10 uhapšenih zbog šverca droge

Osim droge, policija je pretresom osumnjičenih pronašla i oduzela dvije automatske i dvije lovačke puške, automatski pištolj "škorpion" i tri pištolja
296 pregleda 0 komentar(a)
Policija, Foto: Printscreen
Policija, Foto: Printscreen
Ažurirano: 15.01.2018. 18:05h

Službenici Sektora kriminalističke policije Odsjeka za borbu protiv droga, u saradnji sa pripadnicima Posebne jedinice policije, obavili su rano jutros pretrese na 18 lokacija u Podgorici uhapsili devet osoba osumjičenih da su dio grupe koja se bavila međunarodnim švercom droge i uličnom prodajom, dok je jedna osoba uhapšena na graničnom prelazu Božaj.

JWPlayer video mesto

U današnjoj akciji uhapšeni su Nikola Đokić, Mladen Đukanović, Srđan Danilović, Marjan Marašević, Nikola Marašević, Igor Kovačević, Toni Paljaj, Marjan Vuljaj i Žaklina Globarević, dok je u popodnevnim časovima na Graničnom prelazu Božaj uhapšen albanski državljanin Nikoll Gjetja koji je osumnjičen da je vođa grupe.

Prema nezvaničnim saznanjima "Vijesti", akciju "Barba" crnogorska policija započela je u julu 2016. godine sa kolegama iz inostranstva. Nezvanični sagovornik tvrdi da se radi o nastavku akcije zbog koje je već pred Specijalnim tužilaštvom u ranijem periodu formiran predmet protiv devet osoba.

Osim droge, policija je danas pretresom osumnjičenih pronašla i oduzela dvije automatske i dvije lovačke puške, automatski pištolj "škorpion" i tri pištolja.

Od početka ove akcije zaplijenjeno je 375 kilograma marihuane i oko 3,5 kilograma heroina.

Bonus video: