Pretresi u Podgorici: Oduzeti kokain, municija, vozila...

Kako saznaju "Vijesti" obavljeni su pretresi objekata koje koriste Vido Brajović, Denis Radičković, Dragoslav Perazić i Filip Uskoković
1555 pregleda 17 komentar(a)
Podgorica pretresi kokain, Foto: Uprava policije
Podgorica pretresi kokain, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 15.01.2018. 16:36h

Podgorička policija, rano jutros obavila je pretrese objekata koje koriste bezbjednosno interesantne osobe, i tom prilikom oduzela manju količinu kokaina, municiju različitog kalibra i vozila visoke klase.

Pretresom je oduzeta i smjesa za koju se sumnja da se koristi za miješanje droge.

Kako saznaju "Vijesti" obavljeni su pretresi objekata koje koriste Vido Brajović, Denis Radičković, Dragoslav Perazić i Filip Uskoković.

Iz policije je saopšteno da su radeći na rasvjetljavanju najtežih krivičnih djela, razbojništva i namjernog paljenja vozila, kao i rješavanje krivičnih djela nastalih kao posljedica sukoba organizovanih kriminalnih grupa, pretresli četiri lokacije koje koriste četiri osobe i tom prilikom oduzeli putničko motorno vozilo džip marke "Porsche Cayenne", kokain, praškastu materiju i mobilne telefone.

U saopštenju se dodaje da je policija pretresla četiri stana i druge prostorije koje koriste D.P. V.B. D.R. i F.U.

"Prilikom pretresa pronađeno je i oduzeto putničko motorno vozilo džip marke "Porsche Cayenne", izvjesna količina praškaste materije bijele boje za koju se sumnja da je opojna droga kokain, 30 grama praškaste materije čije će se svojstvo naknadno utvrditi vještačenjem, kao i dva mobilna telefona", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Iz policije su kazali da će oduzeti predmeti biti predmet vještačenja.

"Protiv D.P. će biti podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz oblasti Zakona o sprječavanju zloupotrebe droge", zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

Sanja Uskoković , majka Filipa Uskokovića demantovala je da je u stanu pronađena bilo koja vrsta narkotika ili oružja o čemu postoji i policijski zapisnik o pretresanju.

Radičković je "Vijestima" kazao da je njemu oduzeto vozilo, a da nema nikakve veze sa oduzetom drogom i ostalim stvarima.

Bonus video: