Sinđelić: Čuo sam da postoji nindža Pipun; Knežević: Nemam crni pojas

Odgovarajući “Vijestima” da li se prepoznao u Sinđelićevim kvalifikacijama, jedan od optuženih Milan Knežević, objasnio je da “nema crni pojas”
354 pregleda 57 komentar(a)
Saša Sinđelić, Foto: Savo Prelević
Saša Sinđelić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 12.01.2018. 09:41h

Saša Sinđelić je juče u sudnici rekao da ga je nindža Pipun traži po gradu da ga bije.

To je kazao odgovarajući advokatu Radonji Drakuloviću, kog je zanimalo da li postoje nindže.

“Čuo sam da postoji nindža Pipun, da me traži po gradu i da hoće da me bije. Taksista mi je rekao da me on traži. Ne znam ni ja šta znači, ali sam čuo. Ja bih zamolio da odbrana dođe trijezna, ovo nisu realna pitanja”, odgovorio je Sinđelić.

Odgovarajući “Vijestima” da li se prepoznao u Sinđelićevim kvalifikacijama, jedan od optuženih Milan Knežević, objasnio je da “nema crni pojas”.

“Jedino za kog sa sigurnošći u sudnici tvrdim da ima crni pojas je Milivoje Katnić, koji je još u studentskom domu, glumeći nindžu, razbijao šifonjere glavom, peo se na banderu namazanu slaninom i nestajao kao duh kad je trebalo da odgovara rimsko pravo”, rekao je Knežević.

Dodao je da Sinđeliću, nakon objavljivanja njegovog svjedočenja u Beogradu, sve oprašta:

“Čovjek kojeg su očigledno maltretirali, a izgleda i silovali u crnogorskom tužilastvu, i to prvi put u Vladinom avionu, zaslužuje moje hrišćansko razumijevanje. Posebno sad kad je specijalni državni tužilac pustio bradu kao Đanluka Vijali, i to zbog korote za Sinđelićevim svjedočenjem, ostaje mi da se molim Bogu da u apotekama ima dovoljno antidepresiva za obojicu. Bolest je svačija, što bi rekao naš narod, i ja ih ostavljam da u šizofrenijama svoje tople svijesti nastave da se griju na bateriji 'lenova'”, kazao je Knežević.

Bonus video: