Nikšić: Policija pretresla stan, pronašla heroin, kokain...

"Oduzeta droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja", kazali su iz UP
207 pregleda 0 komentar(a)
Kokain, Foto: Shutterstock
Kokain, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 12.01.2018. 11:49h

Nikšićka policija je juče radeći na suzbijanju ulične prodaje droge pretresla stan koji koristi Igor Koprivica.

Tom prilikom pronađeno je 11 pvc pakovanja u kojima se nalazio heroin ukupne neto mase oko 40 grama, devet pvc pakovanja u kojima se nalazio kokain, digitalna vaga za precizno mjerenje i pribor za pakovanje.

"Službenici Uprave policije MUP-a – Odsjeka za borbu protiv droge su juče, preduzimajući mjere i radnje u cilju suzbijanja ulične prodaje opojne droge na teritoriji Opštine Nikšić, lišili slobode lice osumnjičeno da je počinilo krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Naime, službenici Odsjeka su, 11.01.2018. godine, postupajući na osnovu operativnih informacija, u koordinaciji i po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, a po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, izvršili pretres stana i drugh prostorija koje koristi I.K. (27) iz Nikšića. Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli 11 pvc kesica sa sadržajem praškaste materije svijetlobraon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin težine od oko 40 grama, devet pvc kesica sa sadržajem praškaste materije bijele boje za koju se sumnja da je opojna droga kokain ukupne mase oko 5 grama, vagu za precizno mjerenje kao i pribor za pakovanje", navodi se u saopštenju Uprave policije (UP).

U saopštenju se navodi da je o događaju obaviješten dražavni tužilac u VDT u Podgorici "koji je naložio da mu se I.K. privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počnio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga."

"Oduzeta droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja", kazali su iz UP

Bonus video: