PRETRESLI STAN

Budva: Policija našla kokain, drobilicu, mobilne telefone, pare, uhapšena jedna osoba

U saopštenju se navodi da kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je V.M. imao namjeru da kokain stavi u tzv. uličnu prodaju na području Budve
477 pregleda 15 komentar(a)
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 10.01.2018. 14:32h

Budvanska policija je sa službenicima Odsjeka za borbu protiv droge danas zaplijenila oko 15 grama kokaina i uhapsila Budvanina Vuka Mrvaljevića zbog sumnje da je počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da je ova akcija sprovedena u cilju suzbijanja tzv. ulične prodaje opojne droge.

"Službenici CB Budva i Odsjeka su pretresli stan u Budvi koji koristi V.M(23) iz Budve. Tom prilikom policajci su pronašli i oduzeli 28 pvc kesica sa sadržajem bijele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain težine 14,8 grama, metalnu drobilicu sa tragovima marihuane, više mobilnih telefona sa SIM karticama kao i novac u iznosu od 2.430 eura za koji se sumnja da je stečen prodajom opojne droge", navodi se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se navodi da kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je Mrvaljević imao namjeru da kokain stavi u tzv. uličnu prodaju na području Budve.

"Pronađena opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja. O događaju je obaviješten državni tužilac u VDT u Podgorici koji je naložio da se V.M. uhapsi i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja držanje i stavljanje u promet opojnih droga", kazali su iz Uprave policije.

Preporučujemo za Vas