Potraga za Predragom Radulovićem: Pretukao sugrađanina, oteo auto i lanac?

Trojica Radulovića, koje policija označava bezbjednosno interesantnim osobama, Borisa Durutovića su navodno presreli na magistralnom putu Nikšić -Plužine u mjestu Miločani
399 pregleda 41 komentar(a)
bejzbol palica, Foto: Shutterstock.com
bejzbol palica, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 06.01.2018. 15:54h

Policija traga za Nikšićaninom Predragom Radulovićem (49), zbog sumnje da je 30. decembra sa sinovima Ivanom (20) i Nikolom (22), pretukao sugrađanina Borisa Durutovića (44), a potom mu oteo automobil i zlatni lanac.

To su "Vijestima" nezvanično saopštili iz Uprave policije, dodajući da su Ivan i Nikola Radulović uhapšeni 1. januara.

Trojica Radulovića, koje policija označava bezbjednosno interesantnim osobama, Durutovića su navodno presreli na magistralnom putu Nikšić -Plužine u mjestu Miločani.

"Policiji je prijavljeno da su Durutovića, koji je upravljao "audijem A6" 30. decembra oko 15.30 sati presrele tri nepoznate osobe. Upotrebom sile i prijetnje prvo su mu bejzbol palicom nanijeli više udaraca u predjelu glave, a zatim su iz vatrenog oružje ispalili metak u vazduh. Nakon toga su Durutovića izvukli iz vozila, oteli mu zlatni lanac koji je imao oko vrata, a zatim i oduzeli njegov automobil i pobjegli", rečeno je nezvanično iz policije.

Istakli su da su razbojnici otkriveni brzim i kontinuiranim radom službenika Centra bezbjednosti Nikšić i prikupljanjem svih materijalnih dokaza.

"Nakon hapšenja Radulovića, Durutović ih je prepoznao kao napadače. Viši državni tužilac kvalifikovao je krivično djelo razbojništvo u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i odredio im pritvor nakon saslušanja", rečeno je iz policije.

Dodali su da je sudija za istragu prihvatio prijedlog tužioca i dvojicu Radulovića poslao u Istražni zatvor.

Ivan i Nikola Radulović bili su na vikend odsustvu iz spuškog zatvora u kom robijaju zbog drugih krivičnih djela.

Bonus video: