Ne vodimo mi istragu ubistva

U tekstu nijesu “monstruozne tvrdnje”, niti “ izrežirane konstrukcije”, niti je “brutalan”, kako to advokat tvrdi. Brutalna su i monstruozna ubistva - i Baltića i Markovića i desetine drugih državljana Crne Gore
145 pregleda 16 komentar(a)
Saša Marković ubistvo, Foto: Vuk Lajović
Saša Marković ubistvo, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 05.01.2018. 07:57h

Da je punomoćnik porodice pokojnog Davorina Baltića, advokat Nikola Baltić, pročitao tekst na koji je reagovao vidio bi da u njemu nigdje ne tvrdimo da je Kotoranin ubio Sašu Markovića.

Objavili smo nezvanične informacije dobijene od kredibilnih izvora iz bezbjednosnih službi, potkrijepljene foto dokumentacijom iz istrage o sumnjama koje ima policija. To znači da su informacije i fotografije iz dokumentacije iz istrage. Ne treba advokat od nas da brani pokojnog Baltića, niti nama da dokazuje njegovu nevinost, jer mi ne vodimo istragu ubistva Markovića, već profesionalno radimo svoj posao - tragamo za istinom.

Advokat je sam citirao dio našeg teksta, u kome objašnjavamo da crnogorska policija nikada nije zvanično osumnjičila Baltića za ubistvo Markovića. Takođe, objavili smo i da javnost nije upoznata ni da je za Baltićem policija izdavala potjernicu zbog ubistva bivšeg poslanika. Ni u štampanom izdanju, ni na portalu “Vijesti” nije napisano da je na fotografijama koje su nam dostavljene Baltić, niti smo to insinuirale, u legendi je napisano da je na snimku sa kamere ubica Saše Markovića.

U tekstu nijesu “monstruozne tvrdnje”, niti “ izrežirane konstrukcije”, niti je “brutalan”, kako to advokat tvrdi.

Brutalna su i monstruozna ubistva - i Baltića i Markovića i desetine drugih državljana Crne Gore.

Crnogorska javnost dobro zna da se nikome, pa ni članovima porodice Baltić, tekstom ne crta meta.

Glave Kotorana padaju zbog rata tamošnjih klanova, što je i policija saopštila. Taj rat nijesu počeli novinari, niti se zbog tekstova ubijaju.

Bonus video: