Braća iz Albanije nasrnula na radnike obezbjeđenja Ski centra Kolašin 1450?

"Nije bilo posljedica, koje bi, na bilo koji način, uticale na ostale goste ili pokvarile izuzetno uspješan dan na skijalištu", saopšteno je iz Ski centra Kolašin 1450
118 komentar(a)
Tuča Kolašin, Foto: Printscreen
Tuča Kolašin, Foto: Printscreen
Ažurirano: 04.01.2018. 19:51h

U incidentu, koji se danas dogodio na parkingu Ski centra Kolašin 1450, prema nezvaničnim informacijama, učestvovali su trojica albanskih turista i radnici obezbjeđenja skijališta. Navodno trojica braće iz Albanije Eldon, Kevin i Sali Barjaktari, započela su svađu, a onda i fizički nasrnuli na radnike obezbjeđenja Ski centra. Nakon toga je intervenisala i policija, pa su Albanci pritvoreni i privedeni pred sudiju za prekršaje.

"Na parkingu skijališta došlo je do manjeg incidenta. Nije bilo posljedica, koje bi, na bilo koji način, uticale na ostale goste ili pokvarile izuzetno uspješan dan na skijalištu. Istragu o incidentu, kao i eventualno sankcionisanje učesnika, naravno, preuzeli su nadležni organi", saopšteno je iz Ski centra Kolašin 1450.

Iako su neki gosti skijališta, koji su, navodno, bili očevici tog događaja, na društvenim mrežama tvrdili da je riječ "o masovnoj tuči izazvanoj nacionalnom netrpeljivošću između Albanaca i mještana", to su iz Ski centra demantovali. Prema pouzdanim informacijama "Vijesti" incident je izazvao nesporazum gostiju i radnika obezbjeđenja oko parking mjesta.

JWPlayer video mesto

Bonus video: