Za Novu godinu ga vratili u spušku ćeliju

Savić je tada upao u policijsku zamku, nakon što je policija u gradu na nekoliko lokacija, postavila zasjede, očekujući da će provalnik ponovo krenuti u akciju
103 pregleda 6 komentar(a)
lopov, pljačkaš, Foto: Shutterstock
lopov, pljačkaš, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 03.01.2018. 19:25h

Samo što je napustio spušku ćeliju, budvanska policija je posljednjeg dana prošle godine uhapsila srpskog državljanina Miloša Savića (35) iz Bele Palanke, kome se na teret stavlja još jedna krađa koju je počinio u gradu.

Saviću, kome je 31. decembra istekao jednomjesečni istražni zatvor, taman što je izašao, policijski inspektori ponovo su stavili lisice na ruke.

Kako je „Vijestima“ rečeno u policiji, istragom je utvrđeno da je, pored serije od četiri krađe za koje su ranije pribavljeni dokazi, Savić odgovoran za još jednu.

On je prekjuče priveden sudiji za istragu kotorskog Osnovnog suda Špiru Pavićeviću, koji mu je ponovo odredio jednomjesečni pritvor. Savić je u Budvi bio zaposlen kao konobar, a uhapšen je krajem novembra sa svojom djevojkom M. S. ( 21) iz Niša.

Savić je tada upao u policijsku zamku, nakon što je policija u gradu na nekoliko lokacija, postavila zasjede, očekujući da će provalnik ponovo krenuti u akciju.

Lisice na ruke stavljene su mu dok je pokušavao da obije jednu kuću.

Izvor iz policije kazao je da inspektori imaju dokaze da je provalio u dvije kuće u Budvi, iz kojih je ukrao televizore i druge vrijedne stvari.

“Dokazano je i da je provalio u jedan lokal, iz kog je ukrao alkoholno piće. Savićeva djevojka privedena je zbog sumnje da je znala čime se on bavi, a da to nije prijavila“, kazao je sagovornik “Vijesti”.

On je tada poslat u spuški istražni zatvor, dok je djevojka puštena da se brani sa slobode. U međuvremenu je utvrđeno da je Savić odgovoran za krađu još jedne kuće u Budvi. On ima debeo kriminalni dosije u Srbiji - teške krađe i trgovina narkoticima.

Bonus video: