Cetinje: Racije, kontrolisane bezbjednosno interesantne osobe, pronađen kokain

U saopštenju se navodi da je o događaju obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici
130 pregleda 0 komentar(a)
Kokain, Foto: Shutterstock
Kokain, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 03.01.2018. 16:46h

Cetinjska policija je uz podršku Posebne jedinice podgoričke policije 1. januara izvršila raciju u ugostiteljskim objektima "1516" koji se nalazi u ulici Desete Crnogorske i "Tag" u Njegoševoj ulici u Cetinju.

"Službenici Odjeljenja bezbjednosti (OB) Cetinje su uz podršku PJP CB Podgorica, 1. januara 2018. godine, u ugostiteljskom objektu "Tag", u jednom od separea, pronašli odbačen zamotuljak u kojem se nalazila praškasta materija bijele boje za koju se sumnja da je opojna droga kokain mase oko 0,4 grama", navodi se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da su daljim provjerama, policajci došli do saznanja da su u tom separeu boravile bezbjednosno intresantne osobe S.K.(24 ), M.M. (22) i I.M.(22), svi iz Cetinja.

"Od ovih lica su prikupljena obavještenja", navodi se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se navodi da je o događaju obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

"Postupajući po planskim, preventivnim aktivnostima službenici OB Cetinje izvršili su pojačanu kontrolu bezbjednosno interesantnih lica na teritoriji Opštine Cetinje, kojom prilikom je kontrolisano ukupno 12 bezbjednosno interesantnih lica", zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

Bonus video: