Juniorke u u Herceg Novom počele pripreme za kvalifikacije za EP

0 komentar(a)
Ženska juniorska odbojkaška reprezentacija, Foto: OSCG
Ženska juniorska odbojkaška reprezentacija, Foto: OSCG
Ažurirano: 03.01.2018. 12:29h

Ženska juniorska odbojkaška reprezentacija Crne Gore okupila se u Nerceg Novom i počela pripreme, za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Turnir prve runde kvalifikacija za EP biće i odigran u Novom, od 12. do 14. januara, u konkurenciji Gruzije (12. januar), Izraela (13. januara) i Bjelorusije (14. januar).

“Očekujem uspješne pripreme, sve igračice sa spiska su se odazvale i to sa veoma velikim motivom. Ova generacija već duži period je na pravi način reprezentovala našu odbojku, a za ove kvalifikacije su i priključene veoma talentovane Majda Čakar i Marija Tuševljak. Nadam se uspješnim kvalifikacijama, gdje za protivnike imamo veoma dobru reprezentaciju Bjelorusije koja je na prošlom evropskom prvenstvu bila treća”, izjavio je selektor juniorki Časlav Đurović.

Đurović, kome će u radu pomagati pomoćni trener Blažo Dobrković, na raspolaganju igra sljedeće igračice - tehničari: Marija Šušić (TENT), Hristina Bečanović (Herceg Novi), Tijana Tvrdišić (Galeb), srednji blokeri Mina Dragović (Morača), Saška Đurović (TENT), Anđela Čarapić (Luka Bar), Nina Marković (Budvanska rivijera); Primači servisa: Milena Burzanović (Budvanska rivijera), Katarina Ćaćić (Galeb), Ivana Miljanić (Morača), Jelena Đurović (Budvanska rivijera), Marija Tuševljak (Galeb); korektori: Miona Vučetić (Rudar), Majda Čakar (Rudar), Jovana Popović (Budvanska rivijera); libera: Anja Pejović (Budvanska rivijera) i Ksenija Dević (Luka Bar).

Bonus video: