Nakon svađe šef inkasanata tukao kolegu?

“Vijestima” je rečeno da je N. V., šef inkasanta u tom opštinskom preduzeću, više puta udario F. B. nanoseći mu teške tjelesne povrede
192 pregleda 7 komentar(a)
Vodovod Budva, Foto: Vuk Lajović
Vodovod Budva, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 30.12.2017. 11:50h

Budvanska policija podnijela je krivičnu prijavu protiv Budvanina N. V. radnika gradskog Vodovoda koji je prekjuče pretukao svog kolegu F. B.

Kako je došlo do svađe i ko je kome nanio povrede i na koji način utvrdiće istraga.

Tuča radnika Vodovoda dogodila se ispred kancelarija, nakon što su prethodno imali međusobne razmirice u poslovnoj zgradi preduzeća.

“Vijestima” je rečeno da je N. V., šef inkasanta u tom opštinskom preduzeću, više puta udario F. B. nanoseći mu teške tjelesne povrede.

Njih dvojicu razdvojile su kolege, a slučaj je prijavljen policiji. Inspektori su uzeli izjave od aktera i svjedoka tuče, nakon čega je protiv N. V. podnijeta krivična prijava za nasilničko ponašanje.

BudvaniN N. V, je kazao da on nije pretukao F.B., već da je teška tjelesna povreda nastala u samoodbrani.

"On je svojom glavom krenuo da me udari i udario me u glavu, kada mu je zub polomljen. I ja imam oovrede na glavi", kazao je on.

N.V. je rekao i da ga je F. B. danima provocirao, nije poštovao radnu obavezu, kasnio na posao.

"Želio je da me isprovocira da ga kaznim, to nisam želio. Toga dana je vikao na mene u kancelariji, rekao sam da izađemo van poslovne zgrade. Našli smo se na parkingu, gdje je nasrnuo na mene", kazao je on.

Prema njegovim riječima u redovnom postupku se slučaj rješava, uvjeren je da će nadležne institucije utvrditi pravu istinu

Bonus video: