Sjekloća poslat u Spuž, određen pritvor do 30 dana

On je uhapšen u akciji budvanske policije, koja je izvela raciju u restoranu “Jadran”, dok je grupa bezbjednosno interesantnih osoba ručala
127 pregleda 8 komentar(a)
Akcija policije
Akcija policije
Ažurirano: 25.12.2017. 07:02h

Budvanin Goran Sjekloća poslat je juče u spuški istražni zatvor nakon što mu je sudija za istragu kotorskog Osnovnog suda Špiro Pavićević odredio pritvor do 30 dana.

Pavićević je potvrdio “Vijestima” da je Sjekloću saslušao u prisustvu branioca, te prihvatio predlog tužioca i odredio pritvor. Sjekloći se stavlja na teret krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja.

On je uhapšen u akciji budvanske policije, koja je izvela raciju u restoranu “Jadran”, dok je grupa bezbjednosno interesantnih osoba ručala. Pripadnici policije koji su ušli naoružani, kontrolisali su Budvane Marka Ljubišu zvanog Kan, braću Ognjena i Mladena Kažanegru, Gorana Slovinića, Gorana Sjekloću i Dušana Banovića zvanog Cetinjski, Nikšićanina Milana Konatara, braću Milića i Novaka Šakovića i Bobana Vuksanovića iz Podgorice.

Sjekloća je tada u obližnji potok bacio pištolj, koji je kasnije pronađen.

"Policijski službenici su u kanalu pronašli i potom izuzeli pištolj marke 'pietro beretta', kalibra 7,65 mm, sa šest metaka u okviru", kazali su tada iz policije.

Bonus video: