Uhapšen Nikšićanin: Falsifikovanjem prevario više osiguravajućih društava?

On je ova krivična djela počinio na način što je, kako se sumnja, u prethodnom periodu falsifikovao medicinsku dokumentaciju – više izvještaja ljekara specijaliste Opšte bolnice Nikšić, o povredama koje je navodno zadobio"
144 pregleda 0 komentar(a)
Pare, lisice (Novine)
Pare, lisice (Novine)
Ažurirano: 22.12.2017. 16:24h

A.R. (28) iz Nikšića uhapšen je zbog sumnje da je falsifikovao isprave i prevario više osiguravajućih društva.

Nikšićanin je navodno tim putem stekao protivpravnu imovinsku korist od 6.500 eura.

"Naime, službenici CB Nikšić i SKP su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu protiv A.R. zbog postojanja osnovane sumnje da je krivična djela počinio na štetu „Uniqa osiguranje", „Sava osiguranje" i „Swiss osiguranje". On je ova krivična djela počinio na način što je, kako se sumnja, u prethodnom periodu falsifikovao medicinsku dokumentaciju – više izvještaja ljekara specijaliste Opšte bolnice Nikšić, o povredama koje je navodno zadobio, a koju je dalje dostavljao osiguravajućim društvima radi nadoknade štete na osnovu polisa osiguranja koje ima u ovim osiguravajućim društavima. On je na ovaj način, kako se sumnja, ostvario protivpravnu imovinsku korist u iznosu od oko 6.500 eura", .

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji je naložio da se protiv A.R. podnese krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio ova krivična djela.

Bonus video: